Untitled Document
O Nama
Holz-Her
Format 4
Felder 900
Felder 700
Felder 500
Hammer
HOLZMANN
Jet
KM Reich
Leuco
Jowat
Polovne mašine
Kontakt

KANT MAŠINE


 

 

 

 

 

 

 


pogledajte mašine

Kant-mašine serije Uno su mašine za male zanatske radionice.

1302 je mašina dužine 2,8 metara koja lepi i obrađuje ABS ili furnir do 3 mm debljine. Maksimalna debljina obradnog komada je 45 mm. U osnovnoj opremi je stanica za nanos lepka u granulama, a po želji to može da bude i stanica za nanos lepka u patronama. Poseduje agregat za odsecanje sa jednom testerom i frezere za obradu sa radijusom. Radi brzinom 10 m/min. Za jedno prazno mesto opcionalno se nude profilni grebači ili polirne šajbne.

 

Kant-mašine serije Streamer:
Nova serija malih radioničkih mašina, sa nanosom lepka sa diznom, isključivo u patronama.

Model Streamer 1053
Mašina za male stolarske radionice, koje imaju kvalitetno rešeno rezanje pločastih materijala. Omogućavaju kantovanje uz brzo zagrevanje i minimalnu potrošnju el.energije. Obrađuje komade debljine do 45 mm, opcionalno do 60 mm.

Model Streamer 1054
Najmanja mašina sa predfrezerima u ponudi firme Holz-Her. Ostalo kao kod modela Streamer 1053.

 

Kant-mašine serije Auriga su namenjene takođe zanatskim radionicama ili manjim firmama za uslužno kantovanje. Rade brzinom 10 m/min.

1303 je mašina dužine 3,40 metara. Ima stanicu za nanos lepka Glue Jet, sa kojom može da nanosi lepak kako u patronama, tako i u granulama. U osnovnoj opremi su i radijus grebači. Opcionalno se nudi agregat za odsecanje sa dve testere i ravni grebači za skidanje viška lepka.

1304 je mašina dužine 3,90 metara. Mašina sa predfrezerima. Ostalo isto kao kod modela 1303.

1307 je mašina dužine 4,5 metara. Mašina sa predfrezerima i kopirnim frezerom sa jednim motorom. Ostalo isto kao kod modela 1304.

1308 je mašina kao i 1307, ali sa SPS upravljanjem (komandni pult u visini očiju) i kopirnim frezerom. Osim toga ima multifunkcionalne frezere za obradu ravno, pod faznom ili sa radijusom. Dužina je 4,60 metara. Posle kopirnih frezera ima u standardnoj opremi  profilne grebače, i polirne šajbne, umesto kojih se po želji ugrađuju ravni grebači. Maksimalna debljina obradnog komada je 60 mm.

pogledajte mašine

 

Kant-mašine serije Sprint su mašine za veće zanatske radionice. Robusnije su i uz adekvatno održavanje mogu da rade i više od jedne smene dnevno. Imaju Siemens-ovo programsko upravljanje (SPS). Standardna visina obrade na svim mašinama serije Sprint je do 60 mm. Radna brzina je bezstepenski regulisana od 10-18 m/min. U standardnoj opremi imaju stanicu za nanos lepka GLUE JET (nanos lepka po zelji u granulama i patronama).

Sprint 1327 - Mašina sa predfrezerom i kopirnim frezerom. Sa uključenim agregatom za kopiranje čela mašina radi brzinom od 10 m/min. Dužina mašine je 5,2 metara. Težina mašine je oko 1700 kg.

Sprint 1329 - robusniji model. Tehničke karakteristike uglavnom kao i kod modela 1327, osim što model 1329 ima kopirni frezer sa dva motora, koji omogućava brži rad na mašini. Sa uključenim kopirnim frezerom, zavisno od debljine obradnog komada, mašina radi brzinom od 12-18 m/min. Dužina mašine je 5,6 metara, a težina oko 2 tone, zavisno od konfiguracije.

 

Kant-mašine serije Arcus su mašine srednje kategorije, za veće zanatske radionice koje imaju potrebu za kantovanjem i više od 8 sati dnevno. Robusnije su od mašina serije Sprint. Težina je 2-2,5 tona, zavisno od dužine i broja agregata. Imaju Siemens-ovo programsko upravljanje (SPS). Standardna visina obrade na svim mašinama serije Arcus je do 60 mm. Radna brzina je od 10 m/min.do 18 m/min. U standardnoj opremi imaju stanicu za nanos lepka Glue Jet (nanos lepka po želji u granulama ili patronama), predfrezere i kopirne frezere (tri različita tipa kopirnih frezera u ponudi). Isporučuju se i sa remenskim transportom obradnih komada.

Model 1334 je mašina koja može da lepi i obrađuje ABS traku do 3 mm i masivne letvice do 15 mm debljine. Paketi opreme se zovu classic, massiv i automatic, a zavisno od paketa opreme mašina radi brzinom od 10 - 18 m/min. Debljina obradnih komada je od 6-60 mm.

Model 1336 je mašina koja može da lepi i obrađuje ABS traku do 3 mm i masivne letvice do 20 mm debljine. Paketi opreme se zovu premium, grooving i sanding, a zavisno od paketa opreme i debljine obradnih komada (6 - 60 mm) mašina radi brzinom od 12 do 25 m/min.

 

Kant-mašine serije Contriga su izuzetno robusne mašine, industrijskih karakteristika. Težina od 5 do 6 tona zavisno od dužine i agregata. Lepi i obrađuje masivne letvice do max. 30 mm debljine i 66 mm visine. Brzina rada do 30 m/min. U ponudi su modeli 1366 Premium, 1368 Flex i 1368 Sanding, sa dugačkom listom opcija za individualno opremanje.

Sve Holz-Her kant-mašine lepe i obrađuju ABS od 0,4 do 3 mm. Sa Holz-Her stanicama za nanos lepka Glue Jet i 1905 moguće je jednostavno nanošenje PUR (poliuretanskog lepka), koji se zbog visoke vodootpornosti na razvijenim tržištima isključivo koristi u proizvodnji laboratorijskog i kupatilskog nameštaja

pogledajte mašine

Copyright © 2004 - 2019 Radmilovic